Yeni Konu

Tyt matematik konularım bitti lakin 15 net yapıyorum zaman yetiştiremiyorum

YKS Genel Sohbet
Merhabalar tyt matematik konularım(geonun bir kismi kaldi) bitti bilgi sarmaldanda çözdüm.Lakin denemeye girince hep 15 net geliyor soruları biliyorum lakin zamanım yetişmiyor.Ne önerirsiniz 35-38 arasina çıkarmı?
2 cevap 72 görüntülenme

2 Cevap

Necip Arda K. 8 Eylül 2026

Mehmet merhaba, matematik konusunda biraz sabırlı olmak lazım. Zaman baskısı altında olmadığında ne kadarını çözebiliyorsun mesela, kaç net geliyor? Eğer yüksekse ve sırf zaman baskısından dolayı aşırı (10-15 net) düşüklük oluyorsa daha fazla deneme çözerek zaman kontrolünü geliştirmeye alışman gerekiyor. Her denemede biraz daha hızlanacaksın merak etme.

arwMARPLE A. 28 Ağustos 2026

soruna cevap veremeyecegim ozur dilerim nasıl calıstıgını sormak icin yazıyorum matematikte daha ardısık sayılardayım konuda takıldım kaldım soru kacırdıgım icin gecmekte istemiyorum tatil bitene kadar en azından problemlere kadar gelmek istiyom

Mehmet Emin A.

Ben eyüp bden izledim.Ilk calistigimda cogu hocayi izledim lakin eyup bde temelim en saglam oldu.Ben ilk 12 konuda(konunun zorlugu ve icerdigi bilgiye gore mesela en az icinde bilgi iceren yada eyup bde en az video olan konuyu 1 gun izlerdim videoyu oteki gun test cozerdim.Bazi konular 4gun surerdi.

Mehmet Emin A.

Umarım yardımcı olurum başka aklinda takilan soru varsa yazabilirisin.Ama en önemli şey hizli cozup hizli okumak ben yetistiremiyorum genel denemede.

Giriş yapman gerekiyor

Bu konuya cevap yazabilmek için Milet Akademi hesabınla giriş yapmalısın.

Giriş Yap
Hazırsan başlayalım

Derecene giden yol bugün başlıyor

Türkiye'nin en iyi koçlarıyla tanış, sana özel programınla çalış. Numaranı bırak, gerisini biz halledelim.