Yeni Konu

YKS 2026 yerleştirme sonuçları - Sonuçlar nasıl geldi arkadaşlar yerleştirmeden memnun musunuz?

Tercih & Üniversite
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Çok güzel sonuçlar görüyoruz öğrencilerimizden güzel haberler gelmeye devam ediyor. Burada sonuçlarınızı ve yerleşip yerleşmediğinizi konuşabiliriz arkadaşlar. Herkes yazarsa eğer bu konuda tartışırız hangi bölüm önce çekti hangi üniversiteler ilerledi ortaya çıkmış olur. YÖK verileri açıklayana kadar bu şekilde anlamlandırmaya çalışırız. YÖK ve ÖSYM'nin açıklama yapması genelde aylar sürüyor arkadaşlar haberiniz olsun. Ayrıca açıkta kalan arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun. Ek tercihlerde şansınızı tekrar deneyebilirsiniz veya tekrar YKS'ye hazırlanmayı deneyebilirsiniz. Herkese başarılar diliyoruz. - MİLET AKADEMİ ekibi
3 cevap 203 görüntülenme

3 Cevap

Eyüp Be F. 18 Ağustos 2026

Sayısal 1513 sıralamamla yerleşemedim. 4 tane tıp yazmıştım Sizin tercih videonunuzu az önce izledim kahroldum. Keşke bahsettiğiniz gibi listeyi biraz daha uzatsaydım.

Durmuş Y. 18 Ağustos 2026

Çalıştık ettik sıralamamızda fena değil aslında ama istediğim bölüm gelmedi ya. İnsan ister istemez bi moral bozuyo bunca çalıştık sonuçta. Sırf yerleşmiş olmak için de istemediğim bi bölüm yazmamıştım. Benim gibi istediği yere yerleşemeyen varsa siz napmayı düşünüyosunuz?

YKS M. 18 Ağustos 2026

103k sıralama yaptım beni 160kdaki bölüme yerleştirmiş benim gibi böyle bir durumla karşılaşan var mı???

Giriş yapman gerekiyor

Bu konuya cevap yazabilmek için Milet Akademi hesabınla giriş yapmalısın.

Giriş Yap
Hazırsan başlayalım

Derecene giden yol bugün başlıyor

Türkiye'nin en iyi koçlarıyla tanış, sana özel programınla çalış. Numaranı bırak, gerisini biz halledelim.